Overig

Kennismaken met coaching

Heb je een vraag op het gebied van life- en loopbaancoaching? Denk hierbij aan vragen die gericht zijn op het stellen van grenzen, het uitten van je gevoelens, welke werkplek bij jou past of het vinden van een juiste balans. Wil je je hier verder in gaan ontwikkelen? Denk je erover na om een coach in Alphen aan den Rijn te zoeken? Maar twijfel je of coaching helpend zou kunnen zijn om je verder te ontwikkelen? 

Je unieke ik biedt je de mogelijkheid om kennis te maken met coaching, zodat je kan ervaren wat coaching voor je kan betekenen als het gaat om jouw life- en loopbaanvraag. De kennismaking zal bestaan uit een coachgesprek van 75 minuten. Na het coachgesprek heb jij nieuwe inzichten en handvaten gekregen ten aanzien van jouw vraag. De kosten van het kennismaken met de coaching en met mij als coach in Alphen aan den Rijn zijn 15 euro. 

Ben je na het lezen van bovenstaande tekst geïnteresseerd geraakt, mail dan naar info@je-unieke-ik.nl. 

Your mind is a powerful thing.
When you fill it with positive thoughts
your life will start to change.

– Melissa King –

Workshop ‘Help jezelf met helpende gedachtes’

Heb je last van gedachtes die niet helpend zijn in een situatie? Dit zijn gedachtes die je bijvoorbeeld onzeker maken, ervoor zorgen dat je niet zegt wat je denkt, situaties laat vermijden, alleen negatieve kanten van een beslissing laten zien of die relaties op het werk en privé negatief beïnvloeden. Deze niet helpende gedachtes zijn van invloed op je gevoel, gedrag en hoe een situatie verloopt. Door deze gedachtes te vervangen door een helpende gedachte zul je merken dat je gevoel, gedrag en daarmee ook de situatie anders zal verlopen. Voorbeelden van helpende gedachtes zijn; ik heb mij goed voorbereid op deze presentatie, ik mag ook mijn mening geven of fouten maken mag.

Wil jij leren om jouw niet helpende gedachtes om te zetten naar helpende gedachtes? Ben je benieuwd wat de invloed is van gedachtes op jouw gevoel, gedrag en hoe een situatie verloopt? Meld je dan aan voor de workshop ‘help jezelf met helpende gedachtes’. Deelname kost 10 euro. Aanmelden kan via info@je-unieke-ik.nl. 

coach alphen aan den rijn

Balanskleurentest

Wat is jouw drijfveer in het werk en privé? Wat zijn jouw krachten en valkuilen? Ben je in deze vragen nog zoekende dan kan de Balanskleurentest jou helpen hier inzicht in te krijgen. 

De Balanskleurentest bestaat uit een aantal stellingen. Na het invullen van deze test zal er gescoord worden op wat voor jou de belangrijkste drijfveren zijn. Drijfveren zijn bepalend voor welk gedrag je inzet en daarmee ook voor jouw krachten en valkuilen. Door inzicht te hebben in jouw drijfveren kan je gerichter keuzes maken in jouw privé- en werkleven en dat doen wat bij je past. Door te weten wat jouw krachten en valkuilen zijn, weet je wat je nog verder kan ontwikkelen en wat je vooral moet blijven inzetten. 

Wil jij de Balanskleurentest maken? Dit kan voor 40 euro bij ‘je unieke ik’. Je ontvangt een rapport na het maken van de test en deze zal in een persoonlijk gesprek besproken worden. Heb je interesse mail dan naar info@je-unieke-ik.nl. 

Wil je op de hoogte blijven van de workshops die er georganiseerd worden en acties die er lopen? Wil je berichten van ‘je unieke ik’ lezen? Volg ‘je unieke ik’ dan via Facebook en LinkedIn.   

je unieke ik
Coach Alphen aan den Rijn
Life- & loopbaancoaching

Telefoonnummer: 06-33425127
Website: www.je-unieke-ik.nl
Emailadres: info@je-unieke-ik.nl