Aanbod loopbaancoaching

Traject ‘Passend werk’

Bij het gaan van de wekker of tijdens de reis naar je werk, merk je dat je geen zin hebt. Dit is iets dat vaker terugkomt en al voor langere tijd. Je kan maar niet bedenken hoe dit komt. Vragen als “Ben ik toe aan een andere uitdaging?”,  “Is er iets op mijn werkplek wat dit veroorzaakt?”, “Waar is de passie die ik vroeger had in mijn werk?” en/of “Ga ik solliciteren of niet?” gaan door je hoofd. 

Vele factoren kunnen maken dat het plezier in het werk verminderd. De werkomgeving, de samenwerking, jouw visie die niet (meer) aansluit bij de organisatie waar je werkt, werkdruk en/of te weinig uitdaging. Ik help je te ontdekken waardoor je met minder zin naar je werk gaat. Door inzichtelijk te maken welke drijfveren voor jou belangrijk zijn in het werk en wat jij nodig hebt in een baan. Hierdoor kan je gerichter werken aan plezier in je werk. Dit kan binnen je huidige werk zijn, in een andere baan of door het volgen van een opleiding. Wat de keuze ook wordt, het is belangrijk dat de baan past bij wie je bent, wat je wil en wat je kan. Niemand wil toch met tegenzin naar zijn werk gaan? Of met lichamelijke of psychische klachten thuis komen te zitten?  

Traject ‘Werk vanuit je kracht’

Herken jij je in één van de volgende voorbeelden?

  • Je merkt dat je minder goed functioneert in je huidige functie en/of bij deze werkgever. Je weet niet hoe dit komt. 
  • In de samenwerking vind jij het lastig om feedback te geven. Hierdoor gebeuren er dingen die jij niet prettig vindt.
  • Jij vindt het leuk om plannen te maken en uit te werken, maar in de huidige functie wordt deze kracht niet aangesproken.  
  • Jij bent met regelmaat het overzicht kwijt in je werk. Jij vergeet hierdoor taken te doen en dit geeft stress.
  • Jij bent iemand die snel overzicht heeft en de leiding pakt wanneer er een taak gedaan moet worden. Dit levert in de samenwerking wel eens een conflict op. 
  • Jij bent je niet bewust van dat wat je te bieden hebt aan je werkgever. Je kent je eigen kwaliteiten niet. 

Is het antwoord op één van de vragen “ja”? Dan is het traject ‘Werk in je kracht’ iets voor jou.

Ieder mens heeft zijn eigen kwaliteiten en valkuilen. Het is belangrijk om deze te leren (her)kennen en te accepteren. Dit heb je nodig om te werken vanuit je kracht. Door je valkuilen te kennen, weet je waar je hulp bij moet vragen of wat je nog moet/wil ontwikkelen. Maar nog belangrijker: je leert achter je valkuil je kwaliteit te herkennen. Door je kwaliteiten te kennen, kun je deze gerichter en meer in gaan zetten. Het is belangrijk dat je kwaliteiten voldoende benut worden binnen het werk. Dit heeft een positieve invloed op je werkplezier, zingeving, zelfvertrouwen, gezondheid en de kwaliteit van je werk. Ik help jou in de ontdekkingsreis naar je kwaliteiten en wat jij nodig hebt om in je kracht te werken.

Heb je interesse in het aanbod ‘Passend werk’ of ‘Werk vanuit je kracht’?

Neem dan via de mail of telefonisch contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Overige coachvragen

Ben je na het lezen van het aanbod over de loopbaancoaching geïnteresseerd geraakt? Maar sluit het aanbod dat beschreven staat niet aan bij je coachvraag? Neem dan gerust contact met mij op via de mail of telefonisch. Ik kijk dan samen met je naar wat ’je unieke ik’ voor jou kan betekenen.